Restaurant & Bar

Food & Beverages

Intr-o ambianta unica de relaxare, Becali Hotel Venus va pune la dispozitie doua restaurante cu doua saloane de lux, ce continua linia de arhitectura si design a hotelului, imbinand, totodata, cele mai rafinate specialitati culinare traditionale si internationale, preparate de bucatari experimentati, toate dublate de atentia si profesionalismul personalului.

Meniul Sofisticat si divers imbina specialitati culinare traditionale si internationale preparate de bucatari consacrati, care vor transforma momentul intr-o experienta savuroasa unica.

Totodata, hotelul dispune si de doua baruri care ofera acces privilegiat la o lista speciala de vinuri atent selectionate pentru momente speciale si dedicate gusturilor rafinate.

Restaurant cu terasa

Restaurantul de pe terasa hotelului se remarca prin eleganta si rafinament. Restaurantul vine in completarea design-ului hotelului, oferind o selectie de retete din gastronomia internationala.

Restaurant

Meniul sofisticat si divers imbina specialitati culinare traditionale si internationale, preparate de bucatari consacrati, care vor transforma momentul intr-o experienta savuroasa unica. Toate se imbina perfect cu design-ul interior.

Lobby Bar

La apus, va invitam sa va relaxati intr-o atmosfera eleganta, degustand un pahar cu vin. Oferim acces privilegiat la o lista speciala de vinuri atent selectionate, pentru momente speciale si dedicate gusturilor rafinate.

Beach Bar

Locul perfect pentru a va relaxa, Beach Bar-ul este situat pe plaja. Aflandu-se alaturi si foisorul, acesta este locul perfect pentru cocktail-urile de dinainte sau de dupa cina.