Plaja

Plaja privata

Plaja privata Becali Hotel Venus delimiteaza un spatiu special amenajat pentru oaspetii hotelului, cu sezlonguri si umbrele de cea mai buna calitate.

Am ales de asemenea cele mai gustoase cocktailuri si muzica de cea mai buna calitate de care va puteti bucura pe plaja sau la Becali Hotel Venus.

Pe plaja privata a hotelului veti obtine bronzul dorit, dar veti putea alege si dintre modalitatile mai dinamice de a va petrece concediul la mare.

Piscina

Piscina exterioara a hotelului este una dintre cele mai frumoase piscine din statiunea Venus fiind alimentata cu apa sarata. Aceasta este deschisa din Mai pana in Octombrie, pentru a va asigura un confort termic perfect, indiferent de vreme.

Bronz si relaxare

Puteti sa va relaxati in timp ce obtineti bronzul visat sau puteti profita de modalitatile mai dinamice de petrecere a concediului la mare, pe sectorul de agrement al plajei.

Activitati copii

Va puteti relaxa in zona piscinei sau pe plaja privata a Becali Hotel Venus, in timp ce copiii dumneavoastra se pot bucura de locul de joaca special amenajat pe plaja, sau pot lua parte la activitatile pe care echipa de animatori a hotelului le are pregatite zilnic pentru cei mici.

Agrement

Bucura-te de o atmosfera distractiva pe plaja privata a hotelului, cu muzica si voie buna.