Despre Hotel

Becali Hotel Venus

Puternic orientata catre atingerea celor mai inalte standarde de excelenta in industria hoteliera, misiunea Becali Hotel este asigurarea de servicii turistice integrate pentru cei ce cunosc si apreciaza calitatea.

Criteriile dupa care ne construim activitatea zilnica sunt acelea conform carora respectul, dedicarea si energia unei echipe de profesionisti pot binecuvanta locul.

Becali Hotel este un hotel de lux cu un design arhitectural modern clasificat cu 5 stele, pozitionat in centrul statiunii Venus oferind astfel doritorilor locul ideal pentru petrecerea vacantelor, intalnirilor de afaceri sau organizarilor de evenimente in conditii de calitate si confort.

Piscina

Piscina exterioara alimentata cu apa sarata si sezlongurile din jurul ei te asteapta sa te bucuri de soare.

Restaurant

Cele mai rafinate specialitati culinare preparate de bucatari experimentati.

Plaja privata

Spatiu special amenajat pentru oaspetii hotelului, cu sezlonguri si umbrele de cea mai buna calitate.

Centru SPA

Intimitate, relaxare, discretie, profesionalism si o varietate bogata de tratamente traditionale si exotice.

Cocktail & Bar

Locul perfect pentru relaxare, atat in Lobby Bar cat si la Beach Bar.

Special pentru copii

Ne dorim ca timpul petrecut aici sa fie plin de activitati distractive si educative pentru toti copii.

Food & Beverages

Intr-o ambianta unica de relaxare, Becali Hotel Venus va pune la dispozitie doua restaurante cu doua saloane de lux, ce continua linia de arhitectura si design a hotelului, imbinand, totodata, cele mai rafinate specialitati culinare traditionale si internationale, preparate de bucatari experimentati, toate dublate de atentia si profesionalismul personalului.

Meniul Sofisticat si divers imbina specialitati culinare traditionale si internationale preparate de bucatari consacrati, care vor transforma momentul intr-o experienta savuroasa unica.

Totodata, hotelul dispune si de doua baruri care ofera acces privilegiat la o lista speciala de vinuri atent selectionate pentru momente speciale si dedicate gusturilor rafinate.

Plaja privata

Plaja privata Becali Hotel Venus delimiteaza un spatiu special amenajat pentru oaspetii hotelului, cu sezlonguri si umbrele de cea mai buna calitate.

Am ales de asemenea cele mai gustoase cocktailuri si muzica de cea mai buna calitate de care va puteti bucura pe plaja sau la Becali Hotel Venus.

Pe plaja privata a hotelului veti obtine bronzul dorit, dar veti putea alege si dintre modalitatile mai dinamice de a va petrece concediul la mare.

SPA & Beauty

Din pasiune pentru miscare si pentru o viata sanatoasa, la Becali Hotel Venus am transformat notiunea de spa dintr-un mod de a petrece timpul liber intr-un stil de viata adaptat cerintelor actuale.

Prin urmare, va invitam sa va relaxati si reincarcati bateriile inotand in piscina exterioara, sub razele soarelui, sau de ce nu, sa testati efectele favorabile ale saunei.

Centrul de ritualuri SPA este locul in care se regasesc zonele de relaxare din hotel : sauna, salon de masaj, salon pentru tratamente corporale.

Camere Becali Hotel

98 de camere de o eleganta desavarsita in care apartamentele noastre aduc confortul la un alt nivel, unde decorul sofisticat se intalneste cu spatiul opulent si te vor face sa pleci cu greu spre alta destinatie

Single

de la Lei pe noapte


Rezerva acum

Dubla

de la Lei pe noapte


Rezerva acum

Junior Suite

de la Lei pe noapte


Rezerva acum

Familie

de la Lei pe noapte


Rezerva acum