Regulament Oaspeti

Regulament de ordine interioara

Dragi oaspeti,

Va multumim ca ne-ati ales pentru sejurul dumneavoastra si va asiguram ca facem tot ce ne sta in putinta pentru a va oferi o experienta de neuitat la Becali Hotel. Pentru aceasta am stabilit o serie de principii si reguli de care va rugam, in mod respectuos, sa tineti cont in timpul sejurului dumneavoastra.
Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea conditiilor de sedere a turistilor in incinta hotelului. El se aplica tuturor oaspetilor, care il accepta in momentul cazarii si trebuie sa i se conformeze fara limite sau rezerve.

Sosirea si plecarea

Intrarea pe camera (check-in-ul) se face incepand cu ora 17:00.
Orice solicitare de early check-in inaintea acestei ore se poate face DOAR in functie de disponibilitatea camerelor pregatite si igienizate si nu reprezinta o obligatie a hotelului.
Va rugam sa luati la cunostinta ca preluarea camerelor se va face in functie de alocarea lor anterioara si de prioritate (familiile cu copii mici) SI NU DE ORA LA CARE AJUNGETI IN INCINTA HOTELULUI.

Eliberarea camerei (check-out) se va face inainte de ora 12.00.
In cazul in care in ultima zi de sejur camerele se elibereaza in intervalul 12:00 - 15:00, se va aplica o taxa suplimentara reprezentand contravaloarea unui sfert de zi de cazare fara mic dejun, iar pentru intervalul 15:00-17:00 se va aplica o taxa reprezentand contravaloarea unei jumatati de zi de cazare fara mic dejun, la tariful de receptie. Pentru depasirea orei 17:00 se va incasa contravaloarea intreaga a unei nopti de cazare.
Aceste solicitari ale clientilor vor fi clarificate si onorate numai in masura in care hotelul nu are confirmari ferme pentru acele spatii de cazare. Oaspetii care elibereaza camerele pana la ora 12:00 pot lasa bagajele la receptie, intr-un spatiu dedicat acestui serviciu, pentru un interval de 24 de ore fara costuri suplimentare.

In cazul in care bagajele oaspetilor raman in camera, personalul nostru isi rezerva dreptul de a le transfera in spatiul dedicat, pentru a putea incepe igenizarea camerei pentru viitori oaspeti.

Cazare
Turistilor li se va permite cazarea in Hotel doar conform numarului de persoane specificat pe voucherul de cazare sau factura aferenta rezervarii. Cazarea in camere a copiilor se va permite doar dupa confirmarea varstei acestora prin actul de identitate doveditor si achitarea suplimentelor de cazare corespunzator varstei.
Numarul maxim de persoane care pot fi cazate intr-una dintre structurile noastre de cazare este: 2 adulti si 2 copii (pana in 13 ani) in camerele duble/junior suite, 4 adulti si 2 copii (pana in 13 ani) in camerele family/apartamante,1 adult si un copil cu varsta de pana la 13 ani in camera single - cu plata suplimentara a serviciilor solicitate pentru copii.
Numarul de persoane care beneficiaza de serviciile de cazare cu mic dejun sunt: 2 persoane in camera dubla/junior suite, 4 persoane in apartament / family room si 1 persoana in camera single.
Orice depasire a acestui numar obliga turistul la costuri suplimentare calculate la tariful de receptie. Achitarea tuturor costurilor aferente cazarii si serviciilor solicitate se va face la receptie in momentul sosirii.
Pentru copiii ce se vor caza in camera cu adultii se aplica tarifele de mai jos?
Copiii cu varsta intre 0 - 5 ani (inclusiv) beneficiaza de gratuitate la cazare (daca folosesc paturile existente) si masa
Copiii cu varsta intre 6 - 10 ani (inclusiv) care stau in orice tip de camera cu parintii si nu solicita pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita micul dejun 28 lei/zi.
Copiii cu varsta intre 11 - 13 ani (inclusiv) care stau in camera dubla cu parintii, vor achita pat suplimentar - 75 lei/zi si micul dejun 40 lei/zi.
Copiii cu varsta incepand de la 14 ani sunt considerati si tarifati ca adulti.

Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curatenie si liniste se vor lua masuri in consecinta si se vor achita sumele aferente repararii daunelor produse.

Dress Code
Va rugam sa pastrati o tinuta decenta in receptia si pe holurile hotelului precum si in restaurantele noastre! Nu este permis accesul din zona piscinei in hotel fara incaltaminte sau in sort ori costum de baie.

Animalele de companie
NU este permis accesul in incinta hotelului, restaurantului, terasei sau plajei hotelului Inter cu animale de companie!

Servirea meselor
Micul dejun este inclus in tariful de cazare si este oferit oaspetilor conform numarului de persoane declarat la receptie.
Servirea meselor se face DOAR in cadrul spatiilor special. Este interzisa introducerea de bauturi si alimente din afara hotelului precum si scoaterea alimentelor din restaurantul complexului, masa servindu-se strict in locurile destinate acestui scop.
Sunt interzise : detinerea aparaturii de gatit/incalzit, prepararea alimentelor si consumul acestora in camera, accesul cu consumatori electrici: resouri, radiatoare, fIerbatoare, material pirotehnice, inflamabile, toxice sau alte aparate ce pot dauna sigurantei turistiilor si a hotelului.

!!!! Este interzis accesul cu bauturi sau alimente din exteriorul locatiei noastre.

Plaja privata
Sezlongurile, prosoapele si umbrelele sunt servicii oferite gratuit oaspetilor nostri, atat pe plaja cat si la piscina exterioara a hotelului. Pentru a putea avea acces gratuit pe plaja si piscina hotelului este obligatoriu sa purtati la mana bratara de acces.
Sezlongurile sunt in limita locurilor disponibile si nu pot fi rezervate anterior, aplicandu-se principiul "primului venit".
Pentru a evita conflictele va rugam sa nu tineti sezlongurile ocupate cu prosoape in momentul in care parasiti plaja sau piscina, pentru mai mult de 1ora. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a oferi sezlongurile oaspetilor care asteapta.

Pentru a evita neintelegerile si pentru ca toti oaspetii sa poata beneficia de acest serviciu, va rugam sa tineti cont ca pentru fiecare camera sunt alocate doua sezlonguri si un loc de parcare.

Spatiul de parcare si autoturismele Becali Hotel pune la dispozitia ospetilor sai locuri de parcare pazite 24/24 situate in parcarea laterala si in fata hotelului. Acesta este un serviciu gratuit, in limita disponibilitatii si nu poate fi rezervat anterior.
Desi luam toate masurile de precautie, nu ne asumam responsabilitatea in caz de furt sau de daune pe suprafata proprietatii noastre. Pentru evitarea acestor neplaceri, nu lasati obiecte de valoare in interiorul autoturismelor.

Siguranta obiectelor personale
Recomandam folosirea seifurilor disponibile in camere si la receptie pentru depozitarea obiectelor de valoare. Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta hotelului nostru.

Tinand cont de cele mentionate mai sus, ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si de a evacua din locatia noastra persoanele care nu tin cont de acest regulament.

Va multumim pentru intelegere si va dorim un sejur placut la Becali Hotel !